Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

2 головки цибулі

Популярні новини зараз

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

50 г вершкового масла

1 ч. л. борошна

1,2 л води

сіль і перець за смаком

1 французький багет

Приготування:

1. Очищаємо 2 великі цибулини, нарізаємо спочатку навпіл, потім кожну половину тонкими півкільцями. 5 хвилин готуємо у киплячій воді, щоб прибрати гіркоту.

2. Перекладаємо в сотейник і обсмажуємо на 50 г масла на сильному вогні до тих пір, поки цибуля не набуде світло-коричневий колір, потім додаємо 1 ч. л. борошна і перемішуємо. Обсмажуємо ще одну хвилину.

3. Далі вливаємо 1,136 л води, додаємо пару щіпок солі і 2 маленькі пучечки чорного перцю. Доводимо до кипіння. Варимо 5 хвилин, потім даємо постояти і приправляємо за смаком. На дно тарілок кладемо по парі скибочки підсмаженого багета. Потім зверху наливаємо суп і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смачного гарбузової хліба.