Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2,5 склянки борошна

Популярні новини зараз

Ці машини краще не чіпати: патрульні зізналися, які авто бояться зупиняти

Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат

Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей

Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+

Показати ще

1 ст. л. меленої кориці

1 ч. л. соди

300 г гарбуза

4 яйця

150 г горіхів

сіль за смаком

250 мл рослинного масла

Приготування:

1. Змішуємо борошно, соду, сіль і корицю у великій мисці.

2. Окремо змішуємо яйця, масло, подрібнений в блендері варений гарбуз і подрібнені горіхи.

3. З'єднуємо обидві суміші, ретельно перемішуючи, щоб вийшло тісто.

4. Кладемо тісто у форму для випікання і відправляємо в духовку, розігріту до 175 градусів на 45 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясних тюфтельок з курагою.