Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2,5 склянки борошна
Стаж до 2000 року з'їдає вашу пенсію: про що варто знати, щоб зберегти виплати
В українців масово перевірять житло
Графіки відключень взимку: енергетики пояснили, чи відчуємо полегшення
Українці стануть безхатьками: яка сума боргу може залишити без житла
1 ст. л. меленої кориці
1 ч. л. соди
300 г гарбуза
4 яйця
150 г горіхів
сіль за смаком
250 мл рослинного масла
Приготування:
1. Змішуємо борошно, соду, сіль і корицю у великій мисці.
2. Окремо змішуємо яйця, масло, подрібнений в блендері варений гарбуз і подрібнені горіхи.
3. З'єднуємо обидві суміші, ретельно перемішуючи, щоб вийшло тісто.
4. Кладемо тісто у форму для випікання і відправляємо в духовку, розігріту до 175 градусів на 45 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясних тюфтельок з курагою.