Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2,5 склянки борошна
Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи
Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
Гороскоп на сьогодні, 7 червня: спокуси тельців, сварки терезів і плани водоліїв
Чоловікам після 50 приготуватися: кого мобілізують уже з червня
1 ст. л. меленої кориці
1 ч. л. соди
300 г гарбуза
4 яйця
150 г горіхів
сіль за смаком
250 мл рослинного масла
Приготування:
1. Змішуємо борошно, соду, сіль і корицю у великій мисці.
2. Окремо змішуємо яйця, масло, подрібнений в блендері варений гарбуз і подрібнені горіхи.
3. З'єднуємо обидві суміші, ретельно перемішуючи, щоб вийшло тісто.
4. Кладемо тісто у форму для випікання і відправляємо в духовку, розігріту до 175 градусів на 45 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясних тюфтельок з курагою.