Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 25 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
150 г борошна
Терміново перевіряйте свої гаманці: Нацбанк вилучає з обігу низку купюр
Школи змінюють правила: що чекає на учнів та батьків з 1 вересня 2025 року
Мобілізація в Україні набирає обертів: кого ТЦК планують призвати у вересні
ТЦК жорстко взялося за переселенців: нові правила мобілізації
50 г вершкового масла
400 г курячого філе
2 помідора
½ лука
2 зубка часнику
100 г сиру
4 картоплі
Приготування:
1. Для тіста варимо картоплю, розм'якшуємо і даємо охолонути. Додаємо до картоплі вершкове масло, додаємо дрібку солі. Потім всипаємо борошно і перемішуємо. Викладаємо тісто у форму і ставимо в холодильник на 20 хвилин.
2. Для начинки нарізаємо філе кубиками і трохи обсмажуємо його з часником. Помідори нарізаємо кубиками і додаємо до курки, перемішуємо. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо її на вершковому маслі. Потім додаємо його до курки з помідорами, перчимо і солимо за смаком.
3. Для заливки змішуємо 3 ст. л. сметани з вершками і яйцями. Гарненько все перемішуємо.
4. На тісто викладаємо начинку і заливаємо заливкою.
5. Розігріваємо духовку до 180 градусів і готуємо протягом 25-30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рулети зі свинини з овочами.