Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година
Порції: 6
Інгредієнти:
8 яєчних жовтків
Гороскоп на сьогодні 15 червня для всіх знаків Зодіаку: не вірте обіцянкам і тримайте гаманець міцніше
Мобілізація 60+: як будуть призивати до армії дідусів
ПФУ зобов'язав пенсіонерів подати спеціальну заяву: без цього виплат не буде
"Зупинить жінка": екстрасенс побачила завершення війни в Україні
1 кг листкового тіста
250 г вершкового масла
20 мл рослинного масла
250 г цукру
2 лимона
щіпка солі
20 г цукрової пудри
Приготування:
1. Листкове тісто розкачуємо до товщини 2-3 мм.
2. Кондитерським кільцем вирізаємо з тіста кружки діаметром 8-10 см, викладаємо їх у формочки для мафінів, змазані рослинним маслом, формуючи з тіста кошики. Залишаємо в холодильнику на 20 хвилин.
3. У сотейнику кип'ятимо воду і зменшуємо вогонь. Далі ставимо на нього глибоку мисочку, наливаємо в неї жовтки і пересипаємо цукор, додаємо дрібку солі. Віночком перемішуємо суміш в мисці щоб крем загустів. Додаємо лимонний сік і перемішуємо до тих пір, поки крем не загусне. Знімаємо миску з вогню і додаємо нарізане дрібними кубиками вершкове масло.
4. Кремом наповнюємо кошики з тіста. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо 15-20 хвилин. При подачі посипаємо цукровою пудрою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт золотистих сирників.