Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
375 мл молока
Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам
Пенсіонерам збільшать надбавки: коли і на скільки
До 7 годин без світла: українцям приготували графіки відключень
Лист-пастка від ТЦК: повістки тепер приходять так, що відкрутитись буде неможливо
500 г цукрової пудри
40 г вершкового масла
Приготування:
1. У касттрюльку з високими стінками виливаємо молоко, додаємо масло і просіяну цукрову пудру.
2. Ставимо на слабкий вогонь і помішуємо, поки масло і пудра не розчиняться. Після цього переставляємо на середній вогонь і доводимо до кипіння, як тільки закипить, постійно помішуючи варимо протягом 10 хвилин.
3. Виливаємо в баночку, чекаємо поки охолоне.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт фунчози з креветками і овочами.