Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
375 мл молока
Нові правила вручення повістки: присутність чоловіка не обов’язкова
Європа розвертає українських біженців: які регіони назвали безпечними
Термін до 31 грудня: пенсіонерів закликали зробити це, щоб не втратити пенсію
Спишуть з картки всі гроші: у ПриватБанку терміново звернулися до всіх клієнтів
500 г цукрової пудри
40 г вершкового масла
Приготування:
1. У касттрюльку з високими стінками виливаємо молоко, додаємо масло і просіяну цукрову пудру.
2. Ставимо на слабкий вогонь і помішуємо, поки масло і пудра не розчиняться. Після цього переставляємо на середній вогонь і доводимо до кипіння, як тільки закипить, постійно помішуючи варимо протягом 10 хвилин.
3. Виливаємо в баночку, чекаємо поки охолоне.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт фунчози з креветками і овочами.