Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
375 мл молока
Гороскоп на сьогодні, 16 квітня: кому середа не пробачить необачності
Замість пенсії – ще п’ять років роботи: українських жінок позбавляють заслуженого відпочинку
Держава залізе у кишеню кожному українцю: деталі нової податкової системи
Підхід до мобілізації змінився: як вичисляють ухилянтів
500 г цукрової пудри
40 г вершкового масла
Приготування:
1. У касттрюльку з високими стінками виливаємо молоко, додаємо масло і просіяну цукрову пудру.
2. Ставимо на слабкий вогонь і помішуємо, поки масло і пудра не розчиняться. Після цього переставляємо на середній вогонь і доводимо до кипіння, як тільки закипить, постійно помішуючи варимо протягом 10 хвилин.
3. Виливаємо в баночку, чекаємо поки охолоне.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт фунчози з креветками і овочами.