Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

375 мл молока

Популярні новини зараз

Сніг та морози до -15°: українців попередили про найхолоднішу зиму за останні роки

Правила бронювання від мобілізації посилили: українцям загрожують масові скорочення

2 фрази, які можуть наслати на вас пристріт в натовпі: ніколи не відповідайте на ці запитання незнайомців

Лише $100 на місяць: адвокати беруться захистити ухилянтів від ТЦК, можна оформити підписку

Показати ще

500 г цукрової пудри

40 г вершкового масла

Приготування:

1. У касттрюльку з високими стінками виливаємо молоко, додаємо масло і просіяну цукрову пудру.

2. Ставимо на слабкий вогонь і помішуємо, поки масло і пудра не розчиняться. Після цього переставляємо на середній вогонь і доводимо до кипіння, як тільки закипить, постійно помішуючи варимо протягом 10 хвилин.

3. Виливаємо в баночку, чекаємо поки охолоне.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт фунчози з креветками і овочами.