Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
375 мл молока
Популярні новини зараз
Показати ще
Сніг та морози до -15°: українців попередили про найхолоднішу зиму за останні роки
Правила бронювання від мобілізації посилили: українцям загрожують масові скорочення
2 фрази, які можуть наслати на вас пристріт в натовпі: ніколи не відповідайте на ці запитання незнайомців
Лише $100 на місяць: адвокати беруться захистити ухилянтів від ТЦК, можна оформити підписку
500 г цукрової пудри
40 г вершкового масла
Приготування:
1. У касттрюльку з високими стінками виливаємо молоко, додаємо масло і просіяну цукрову пудру.
2. Ставимо на слабкий вогонь і помішуємо, поки масло і пудра не розчиняться. Після цього переставляємо на середній вогонь і доводимо до кипіння, як тільки закипить, постійно помішуючи варимо протягом 10 хвилин.
3. Виливаємо в баночку, чекаємо поки охолоне.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт фунчози з креветками і овочами.