Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

2 курячих грудки

Популярні новини зараз

Ваша пенсія може бути значно вищою: як змусити ПФУ доплачувати 1300 грн щомісяця

Податкова остаточно залізе в гаманці українців: банки почнуть здавати інформацію про рахунки

Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей

Старі квартири обкладають податком: українці скоро отримають листи

Показати ще

5 г кайенского перцю

3 зубчики часнику

5 головок цибулі

2 ст. л. крохмалю

3 ст. л. рослинного масла

100 г печериць

50 г сирого кешью

2 ст. л. соєвого соусу

1 ч. л. цукру

2 ст. л. устричного соусу

Приготування:

1. Курку нарізаємо кубиками зі стороною близько 2 см і занурюємо їх у крохмаль.

2. Перець чилі очищаємо від насіння, капелюшки печериць нарізаємо на 4 частини, очищаємо цибулю, часник натираємо.

3. Розігріваємо в сковороді вок олію, обсмажуємо в ньому стручки перцю протягом 30 секунд, додаємо натертий часник, обсмажуємо ще 30 секунд, постійно помішуючи. Додаємо в вок курку і обсмажуємо на сильному вогні близько 5 хвилин, не припиняючи перемішувати.

4. Додаємо цибулю, печериці, кешью і перемішуємо.

5. Вливаємо соєвий соус, близько 50 мл води, устричний соус і додаємо цукор.

6. Добре перемішуємо, зменшуємо вогонь і тушкуємо ще 3 хвилини.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт віденського шніцеля з беконом.