Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 ст. л. меду
Поясніть, звідки долари: українцям почали задавати питання у банку
Розширення мобілізації: ТЦК прийдуть за чоловіками з відстрочкою – кого торкнеться
ПФУ зобов'язав пенсіонерів подати спеціальну заяву: без цього виплат не буде
Перевірятимуть усіх - і людей, і автомобілі: СБУ розгорнула масштабні перевірки
1 банка сметани
1 ч. л. соди
1 склянка цукру
2 яйця
2 склянки борошна
5 яблук
Приготування:
1. Очищаємо і нарізаємо кубиками яблука. Яйця збиваємо з цукром, додаємо сметану, соду, погашену оцтом, корицю або мед. Всипаємо борошно, все добре збиваємо. Додаємо яблука і перемішуємо.
2. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо пиріг до готовності. Посипаємо цукровою пудрою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт скумбрії по-селянськи.