Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 12
Інгредієнти:
10 г вершкового масла
Енергетики розповіли, чи вводитимуть аварійні відключення світла під час холодів
ПФУ ходитиме з перевірками по домівках: за що можуть скасувати субсидію
Відключення триватимуть до весни: де буде найгірша ситуація зі світлом
Схема з лічильниками: українцям нараховують космічні борги за світло
250 г цукрової пудри
100 г гіркого шоколаду
60 мл молока
Приготування:
Кладемо цукрову пудру, шоколад, масло і какао в вогнетривку миску і ставимо на каструлю з киплячою водою. Постійно помішуємо, поки все не розчиниться. Ось і все, глазур готова!
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тушкованої яловичини.