Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 12
Інгредієнти:
10 г вершкового масла
Різко вдарять морози: синоптики розповіли, якою буде погода у листопаді
Українцям виплатять від 1500 до 8000 грн: хто й на яких умовах отримає допомогу
Карткові перекази за новими правилами: кого банк відправить у "чорний список"
ПФУ змінив правила ідентифікації: що потрібно знати пенсіонерам
250 г цукрової пудри
100 г гіркого шоколаду
60 мл молока
Приготування:
Кладемо цукрову пудру, шоколад, масло і какао в вогнетривку миску і ставимо на каструлю з киплячою водою. Постійно помішуємо, поки все не розчиниться. Ось і все, глазур готова!
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тушкованої яловичини.