Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

6 головок цибулі

Популярні новини зараз

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

500 г баранини

сіль і перець за смаком

50 г баранячого сала

400 г борошна

½ склянки води

Приготування:

1. Замішуємо з борошна, води і солі тісто.

2. До дрібно нарубаної баранини додаємо подрібнену цибулю, сіль, перець і ретельно перемішуємо.

3. Тісто тонко розкачуємо, нарізаємо на квадрати 10х10 см. В середину кожного кладемо фарш, зверху покласти шматочок сала і ліпимо манти.

4. Далі кладемо манти на змащені маслом каскани, поміщаємо решітки над каструлею з киплячою водою і варимо протягом 45 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт безе з кардамоном.