Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
6 головок цибулі
Популярні новини зараз
Показати ще
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
500 г баранини
сіль і перець за смаком
50 г баранячого сала
400 г борошна
½ склянки води
Приготування:
1. Замішуємо з борошна, води і солі тісто.
2. До дрібно нарубаної баранини додаємо подрібнену цибулю, сіль, перець і ретельно перемішуємо.
3. Тісто тонко розкачуємо, нарізаємо на квадрати 10х10 см. В середину кожного кладемо фарш, зверху покласти шматочок сала і ліпимо манти.
4. Далі кладемо манти на змащені маслом каскани, поміщаємо решітки над каструлею з киплячою водою і варимо протягом 45 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт безе з кардамоном.