Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
6 головок цибулі
Популярні новини зараз
Показати ще
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
500 г баранини
сіль і перець за смаком
50 г баранячого сала
400 г борошна
½ склянки води
Приготування:
1. Замішуємо з борошна, води і солі тісто.
2. До дрібно нарубаної баранини додаємо подрібнену цибулю, сіль, перець і ретельно перемішуємо.
3. Тісто тонко розкачуємо, нарізаємо на квадрати 10х10 см. В середину кожного кладемо фарш, зверху покласти шматочок сала і ліпимо манти.
4. Далі кладемо манти на змащені маслом каскани, поміщаємо решітки над каструлею з киплячою водою і варимо протягом 45 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт безе з кардамоном.