Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
500 г кокотейля з морепродуктів
Популярні новини зараз
Показати ще
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
100 г рису
соєвий соус за смаком
сіль за смаком
чорний перець за смаком
5 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Для початку варимо рис.
2. Морепродукти обдаємо окропом. Обсмажуємо їх на розпеченій сковороді з маслом протягом 5-7 хвилин.
3. Зменшуємо вогонь. Вливаємо соєвий соус і тушкуємо протягом 5 хвилин.
4. Засипаємо рис. Тушкуємо протягом 5-7 хвилин. Приправляємо за смаком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пряного рису з фісташками.