Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
500 г кокотейля з морепродуктів
Без скандалів і бусиків: ТЦК переходять на нові правила мобілізації
Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть
Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії
100 г рису
соєвий соус за смаком
сіль за смаком
чорний перець за смаком
5 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Для початку варимо рис.
2. Морепродукти обдаємо окропом. Обсмажуємо їх на розпеченій сковороді з маслом протягом 5-7 хвилин.
3. Зменшуємо вогонь. Вливаємо соєвий соус і тушкуємо протягом 5 хвилин.
4. Засипаємо рис. Тушкуємо протягом 5-7 хвилин. Приправляємо за смаком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пряного рису з фісташками.