Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
0,6 склянки цукру
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
5 яєць
0,899 склянки борошна
цукрова пудра за смаком
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. У невеликій мисці збиваємо міксером жовтки в міцну піну. Потім повільно додаємо цукор, залишивши 1,5 ст. л. Збиваємо, поки цукор не розчиниться. Далі присипаємо борошном і гарненько перемішуємо.
3. В іншій мисці збиваємо білки в міцну піну. Додаємо залишок цукру і знову добре збиваємо.
4. Далі акуратно вводимо білки в тісто, перемішуємо. Перекладаємо масу в кондитерський мішок.
5. Застеляємо деко пергаментом в 2 ряди видавлюємо довгі ковбаски, на відстані один від одного. Злегка присипаємо пудрою.
6. Ставимо в духовку приблизно на 14-16 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт індички з овочами в густому соусі.