Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
6 курячих ніжок
ТЦК взялися за українців за кордоном
Пенсії, лікарняні та субсидії: чи отримають українці соцвиплати у листопаді
Світла не буде, а дітей відправлять додому: школи та садки готуються закривати
"Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом
5 шт. картоплі
кріп за смаком
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Картоплю нарізаємо скибочками і кладемо рівномірно на деко.
2. Зверху кладемо промиту курячу гомілку.
3. Солимо і перчимо за смаком.
4. Ставимо в духовку на 1 годину при температурі 190-200 градусів.
5. Перед подачею прикрашаємо кропом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт індички з овочами в густому соусі.