Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

1,5 склянки борошна

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

250 г сиру

150 г вершкового масла

¼ ст. л. цукру

щіпка соди

3 яйця

200 г сиру

1 ст. л. сметани

1 зубчик часнику

Приготування:

1. Сир змішуємо з розтопленим маслом, додаємо дрібку соди, погашену лимонною кислотою або оцтом, цукор, 1 яйце. В цю однорідну масу додаємо 1,5 склянки борошна і замішуємо тісто.

2. Для начинки натираємо сир змішуємо з 1 яйцем і ложкою сметани, додаємо подрібнений зубчик часнику.

3. Тісто ділимо на 8 частин і розкачуємо у вигляді круглих коржів. На нижній корж кладемо начинку, краї верхньої загинаємо під нижню. Верх змащуємо яйцем і проколюємо виделкою в декількох частинах. Випікаємо 45 хвилин при температурі 200 градусів.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинини в беконі з яблуками.