Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
500 г довгозернистого рису
Мобілізація 60+: як будуть призивати до армії дідусів
Гороскоп на сьогодні, 14 червня: чого краще не робити, аби не пошкодувати вже скоро
Перевірятимуть усіх - і людей, і автомобілі: СБУ розгорнула масштабні перевірки
Українців позбавлять важливої виплати: кому більше не буде допомагати держава
5 ст. л. оливкової олії
1 зубчик часнику
щіпка куркуми
Приготування:
1. Доводимо каструлю з підсоленою водою до кипіння і варимо рис, на великому вогні протягом 12-15 хвилин. Після гарненько промиваємо під холодною водою.
2. Розігріваємо олію у великій сковороді, додаємо подрібнений часник і куркуму, перемішуємо і готуємо на повільному вогні близько 5 хвилин. Потім прибираємо часник і відправляємо на сковороду рис. Розігріваємо і відразу подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смаженого тофу з овочами.