Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
500 г довгозернистого рису
Українцям підвищать пенсії з 1 жовтня
Дожити до надбавки: з якого віку пенсіонери можуть отримати спецдоплати
Ухилянтам не сховати вдома – як планують вручити повістку
Нові правила вручення повістки: присутність чоловіка не обов’язкова
5 ст. л. оливкової олії
1 зубчик часнику
щіпка куркуми
Приготування:
1. Доводимо каструлю з підсоленою водою до кипіння і варимо рис, на великому вогні протягом 12-15 хвилин. Після гарненько промиваємо під холодною водою.
2. Розігріваємо олію у великій сковороді, додаємо подрібнений часник і куркуму, перемішуємо і готуємо на повільному вогні близько 5 хвилин. Потім прибираємо часник і відправляємо на сковороду рис. Розігріваємо і відразу подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смаженого тофу з овочами.