Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г довгозернистого рису

Популярні новини зараз

Мобілізація 60+: як будуть призивати до армії дідусів

Гороскоп на сьогодні, 14 червня: чого краще не робити, аби не пошкодувати вже скоро

Перевірятимуть усіх - і людей, і автомобілі: СБУ розгорнула масштабні перевірки

Українців позбавлять важливої виплати: кому більше не буде допомагати держава

Показати ще

5 ст. л. оливкової олії

1 зубчик часнику

щіпка куркуми

Приготування:

1. Доводимо каструлю з підсоленою водою до кипіння і варимо рис, на великому вогні протягом 12-15 хвилин. Після гарненько промиваємо під холодною водою.

2. Розігріваємо олію у великій сковороді, додаємо подрібнений часник і куркуму, перемішуємо і готуємо на повільному вогні близько 5 хвилин. Потім прибираємо часник і відправляємо на сковороду рис. Розігріваємо і відразу подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смаженого тофу з овочами.