Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
15 мл оливокового масла
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
2 головки цибулі
15 г цукру
спеції за смаком
600 г яловичини
4 французьких багета
100 г сиру
Приготування:
1. Розігріваємо в сковороді олію, додаємо нарізану цибулю, перемішуємо і накриваємо кришкою. Готуємо 10 хвилин.
2. Знімаємо кришку і насипаємо цукор, готуємо 5 хвилин. Приправляємо і відставляємо в сторону.
3. Розігріваємо сковороду-гриль і кладемо 4 стейка. Готуємо 2 хвилини з кожного боку на середньому вогні. Посипаємо спеціями і нарізаємо смужками.
4. Розрізаємо вздовж 4 невеликих багета і розподіляємо м'ясо і цибульну суміш між ними на нижніх частинах.
5. Зверху посипаємо сиром, накриваємо 2 половинками. Подаємо з гірчицею.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рисової локшини зі свининою і каррі.