Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
1 морський окунь
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
2 картоплі
1 зубчик часнику
2 ч. л. рубаної петрушки
2 ст. л. оливокового масла
1 лавровий лист
Приготування:
1. Миємо молоду картоплю і ставимо в солону воду.
2. Очищаємо рибу. Вимиваємо і поділяємо вздовж хребта.
3. Солимо, перчимо і збризкуємо оливковою олією з кожної сторони. Кладемо на лист лавровий лист і кілька гілочок чебрецю. Зверху накриваємо рибою. Розігріваємо духовку до 210 градусів і випікаємо протягом 15-20 хвилин.
4. На сковорідці нагріваємо оливкову олію, додаємо часник. Далі додаємо щіпку сухого чебрецю, сіль і петрушку.
5. Тим часом картопля буде готова. Зливаємо воду, тиснемо ложкою, не перетворюючи в пюре. Потім додаємо до картоплі масло зі спеціями і гарненько перемішуємо.
6. Рибу кладемо в тарілку і поливаємо соком з противеня. Картоплю прикрашаємо петрушкою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих сердець в сметані.