Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

1 морський окунь

Популярні новини зараз

Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків

В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

2 картоплі

1 зубчик часнику

2 ч. л. рубаної петрушки

2 ст. л. оливокового масла

1 лавровий лист

Приготування:

1. Миємо молоду картоплю і ставимо в солону воду.

2. Очищаємо рибу. Вимиваємо і поділяємо вздовж хребта.

3. Солимо, перчимо і збризкуємо оливковою олією з кожної сторони. Кладемо на лист лавровий лист і кілька гілочок чебрецю. Зверху накриваємо рибою. Розігріваємо духовку до 210 градусів і випікаємо протягом 15-20 хвилин.

4. На сковорідці нагріваємо оливкову олію, додаємо часник. Далі додаємо щіпку сухого чебрецю, сіль і петрушку.

5. Тим часом картопля буде готова. Зливаємо воду, тиснемо ложкою, не перетворюючи в пюре. Потім додаємо до картоплі масло зі спеціями і гарненько перемішуємо.

6. Рибу кладемо в тарілку і поливаємо соком з противеня. Картоплю прикрашаємо петрушкою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих сердець в сметані.