Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 склянка борошна
Українців масово готуватимуть до спротиву ворогу: запрацюють спеціальні центри
Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+
2 ч. л. чорного меленого перцю
1 ч. л. солі
1 ч. л. паприки
½ ч. л. спецій
¼ ч. л. меленого сушеного часнику
1 яйце
½ склянки молока
1,399 кг курки
рослинне масло за смаком
Приготування:
1. Змішуємо борошно, перець, сіль, паприку, спеції і часник в пластиковому пакеті. Добре встряхуємо. Збиваємо яйце і молоко.
2. Курку нарізаємо на невеликі шматочки. Кладемо 3 шматка в пакет і добре струшуємо. Потім занурюємо шматки в яєчно-молочну суміш і повертаємо в пакет, знову струшуємо. Повторюємо теж з іншими шматками.
3. Добре розігріваємо рослинне масло в сковороді. Викладаємо курку і смажимо 15 хвилин до золотистої скоринки з усіх сторін, після викладаємо на паперовий рушник.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт фрикадельок в томатному соусі.