Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 склянка борошна

Популярні новини зараз

Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Показати ще

2 ч. л. чорного меленого перцю

1 ч. л. солі

1 ч. л. паприки

½ ч. л. спецій

¼ ч. л. меленого сушеного часнику

1 яйце

½ склянки молока

1,399 кг курки

рослинне масло за смаком

Приготування:

1. Змішуємо борошно, перець, сіль, паприку, спеції і часник в пластиковому пакеті. Добре встряхуємо. Збиваємо яйце і молоко.

2. Курку нарізаємо на невеликі шматочки. Кладемо 3 шматка в пакет і добре струшуємо. Потім занурюємо шматки в яєчно-молочну суміш і повертаємо в пакет, знову струшуємо. Повторюємо теж з іншими шматками.

3. Добре розігріваємо рослинне масло в сковороді. Викладаємо курку і смажимо 15 хвилин до золотистої скоринки з усіх сторін, після викладаємо на паперовий рушник.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт фрикадельок в томатному соусі.