Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 склянка води
Нові правила мобілізації: хто з ухилянтів більше не сховається вдома
ТЦК блокує відстрочки, незважаючи на закон: нова пастка для чоловіків у "Резерв+"
Польша почала депортувати українців: вдома відразу чекає ТЦК
Салат-літо за 5 хвилин: рецепт з огірками та яйцями, який підкорив смакові рецептори (і серце теж)
1 ст. л. цукру
1,5 склянки борошна
1 ч. л. солі
2 ч. л. сухих дріжджів
цукрова пудра за смаком
Приготування:
1. Змішуємо дріжджі і сахар в теплій воді.
2. Замішуємо тісто, додавши борошно і сіль у отриману рідину. Ставимо тісто в тепле місце на 1,5 години.
3. Нагріваємо в кастрюлі масло майже до кипіння.
4. Тісто, не уминая, ложкою кладемо в масло, допомагаючи другою ложкою.
5. Пончики виймаємо шумівкою і викладаємо на серветки, щоб прибрати зайве масло.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананових оладок на молоці.