Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
2,5 склянки борошна
Кардинальні зміни у мобілізації: торкнеться навіть заброньованих
Нові цінники змусять стати вегетаріанцями: ціни на яйця та куряче м'ясо полізуть вгору - коли чекати подорожчання
По 300 гривень кожному: пенсіонери можуть отримати надбавку до пенсії
"Зупинить жінка": екстрасенс побачила завершення війни в Україні
¾ склянки води
1 яйце
сіль за смаком
1 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Замішуємо всі інгредієнти в тісто. Гарненько розкачуємо.
2. Далі видавлюємо склянкою кружечки з тіста. На середину кожного кладемо начинку.
3. Акуратно з'єднуємо краї. Варимо вареники в підсоленій воді.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лосося в соусі теріякі.