Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
1 склянка борошна
В окріп або холодну воду: як правильно варити пельмені та макарони насправді
В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть
В українців перевірять житло – прийдуть додому
Можна не платити: українцям скасували дві комунальні платіжки
1 склянка цукру
125 г вершкового масла
1 ст. л. сметани
1 яйце
½ ч. л. розпушувача
Приготування:
1. Збиваємо яйце з цукром.
2. Додаємо просіяне борошно і розпушувач.
3. Додаємо м'яке масло і сметану, все змішуємо в блендері.
4. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо протягом 40 хвилин до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт справжнього буріто.