Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
6 тортилій
Популярні новини зараз
Показати ще
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
600 г курячого філе
200 г рису
4 помідора
2 головки цибулі
3 солодких перця
100 г зелені
150 г сиру
100 г кетчупу
Приготування:
1. Дрібно нарізаємо курку і, помішуючи, смажимо 10 хвилин на рослинній олії, солимо і перчимо. Додаємо нарізані помідори, цибулю, солодкий перець, поливаємо кетчупом і тушкуємо на повільному вогні 5 хвилин.
2. Далі змішуємо з відвареним рисом і тертим сиром. Додаємо подрібнену зелень.
3. Викладаємо цю суміш на коржі, загортаємо і прогріваємо в духовці, щоб сир розплавився.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного жюльєна зі сметаною.