Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
6 тортилій
Виманюють останні копійки: магазини наживаються на українцях – як захиститися від обману
Перевірятимуть усіх - і людей, і автомобілі: СБУ розгорнула масштабні перевірки
Думали, квартира ваша? Скоро тисячі українців можуть втратити житло, оформлене за правилами
Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
600 г курячого філе
200 г рису
4 помідора
2 головки цибулі
3 солодких перця
100 г зелені
150 г сиру
100 г кетчупу
Приготування:
1. Дрібно нарізаємо курку і, помішуючи, смажимо 10 хвилин на рослинній олії, солимо і перчимо. Додаємо нарізані помідори, цибулю, солодкий перець, поливаємо кетчупом і тушкуємо на повільному вогні 5 хвилин.
2. Далі змішуємо з відвареним рисом і тертим сиром. Додаємо подрібнену зелень.
3. Викладаємо цю суміш на коржі, загортаємо і прогріваємо в духовці, щоб сир розплавився.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного жюльєна зі сметаною.