Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
300 г індички
У документах Кремля прописана дата закінчення війни: ГУР розповіли, коли росія відступить
Дожити до надбавки: з якого віку пенсіонери можуть отримати спецдоплати
Гроші списуватимуть з усіх рахунків: нові правила оплати карткою
Ухилянтам не сховати вдома – як планують вручити повістку
1 головка цибулі
1 яблуко
1 ст. л. соєвого соусу
2 ст. л. оливкової олії
1 ст. л. соняшникової олії
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Нарізаємо індичку на невеликі шматки і кладемо все маринуватися в оливковій олії з соєвим соусом.
2. Нарізаємо кубиками яблуко, а цибулю - тонкими кільцями. Обсмажуємо цибулю в соняшниковій олії, помішуючи, до золотистого кольору.
3. Додаємо до цибулі індичку з маринадом і смажимо на сильному вогні кілька хвилин постійно помішуючи.
4. Зменшуємо вогонь, додаємо яблуко, солимо, перчимо, накриваємо кришкою і ставимо гаситися ще хвилин 7-10.
5. Як гарнір відмінно підійде локшина або рис.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт повітряних пончиків на кефірі.