Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

750 г печериць

Популярні новини зараз

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

150 г вершкового масла

25 г борошна

250 г сметани

150 г твердого сиру

лимонний сік і сіль за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо скибочками шампіньйони і обсмажуємо на вершковому маслі. Додаємо обсмажене на маслі борошно, перемішуємо і кладемо в формочки.

2. Заливаємо сумішшю з сметани, лимонного соку і солі. Зверху посипаємо тертим сиром. Запікаємо в духовці близько 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рисового пудингу на швидку руку.