Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
750 г печериць
Пенсіонерам кинуть подачку у 500 гривень – ще й пощастить тільки "обраним"
ТЦК отримали нові повноваження: кому можуть анулювати діючу відстрочку
В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть
В українців перевірять житло – прийдуть додому
150 г вершкового масла
25 г борошна
250 г сметани
150 г твердого сиру
лимонний сік і сіль за смаком
Приготування:
1. Нарізаємо скибочками шампіньйони і обсмажуємо на вершковому маслі. Додаємо обсмажене на маслі борошно, перемішуємо і кладемо в формочки.
2. Заливаємо сумішшю з сметани, лимонного соку і солі. Зверху посипаємо тертим сиром. Запікаємо в духовці близько 20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рисового пудингу на швидку руку.