Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 склянка рису

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні, 7 червня: спокуси тельців, сварки терезів і плани водоліїв

Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії

Моментально та без попередження: що загрожує абонентам Vodafone

Всі посилки блокуватимуть: Нова пошта вводить жорсткі обмеження з червня

Показати ще

2 склянки молока

3 ст. л. цукру

2 яйця

½ ч. л. солі

50 г родзинок

2 ст. л. вершкового масла

Приготування:

1. Промиваємо й варимо рис 10 хвилин. Після цього зливаємо воду, а рис заливаємо гарячим молоком, додаємо сіль і, помішуючи варимо 25-30 хвилин.

2. Далі додаємо цукор, яйця, родзинки, все це гарненько розмішуємо, перекладаємо на змащену маслом сковроду і запікаємо в духовці.

3. Готовий пудинг перекладаємо на блюдо, розрізаємо на порції і подаємо з фруктово-ягідним соусом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яблучного тістечка з фініками.