Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 склянка рису

Популярні новини зараз

Ці машини краще не чіпати: патрульні зізналися, які авто бояться зупиняти

Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат

Україна провалила мобілізація 18-річних: в ОП звинуватили батьків

Пенсіонери втратять надбавки: кого торкнеться у першу чергу

Показати ще

2 склянки молока

3 ст. л. цукру

2 яйця

½ ч. л. солі

50 г родзинок

2 ст. л. вершкового масла

Приготування:

1. Промиваємо й варимо рис 10 хвилин. Після цього зливаємо воду, а рис заливаємо гарячим молоком, додаємо сіль і, помішуючи варимо 25-30 хвилин.

2. Далі додаємо цукор, яйця, родзинки, все це гарненько розмішуємо, перекладаємо на змащену маслом сковроду і запікаємо в духовці.

3. Готовий пудинг перекладаємо на блюдо, розрізаємо на порції і подаємо з фруктово-ягідним соусом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яблучного тістечка з фініками.