Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1-2 години
Порції: 4

Інгредієнти:

1 ч. л. оливкової олії

350 г баранини

16 маринованых цибулин

Популярні новини зараз

Нові вимоги для водіїв: який документ перевірятимуть на кордоні

Запасайтеся павербанками, ліхтариками та робіть запас їжі: українців попередили

Уроки стають коротшими, перерви – довшими: що зміниться у школах з 2025 року

Блекаути та холодні батареї: які міста під найбільшою загрозою

Показати ще

1 зубчик часнику

600 мл бульйону ягняти

200 г помідорів

2 х 400 г банок з квасолею

320 г зелених бобів

250г томатів черрі

мелений чорний перець

Приготування:

1. Нагріваємо олію в антипригарній сковороді, додаємо баранину і обсмажуємо протягом 3-4 хвилин до коричневого кольору. Видаляємо м'ясо з каструлі і відкладаємо.

2. Додаємо цибулю і часник в сковорідку і обсмажуємо протягом 4-5 хвилин.

3. Повертаємо м'ясо на сковорідку. Додаємо бульйон, помідори і квасолю. Доводимо до кипіння, помішуючи, потім накриваємо і тушкуємо протягом 1 години, або поки м'ясо не стане м'яким.

4. Між тим, доводимо каструлю з водою до кипіння і промиваємо зелені боби.

5. Додаємо помідори черрі в рагу і приправляємо меленим перцем. Продовжуємо варити 10 хвилин.

6. Поділяємо тушковане м'ясо між чотирма тарілками, кладемо зелені боби поруч і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пасти болоньєзе з білим вином.