Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
помідори за смаком
ТЦК взялися за українців за кордоном
Гороскоп на сьогодні 8 листопада: подорожі близнюків, гроші раків та впевненість водоліїв
Як скандинави утеплюють будинки: практичні поради для українців, щоб підготуватися до холодної зими
Українців обтяжать додатковою платіжкою: за що доведеться віддати до 1000 грн
вершковий сир за смаком
французька гірчиця за смаком
1 цільнозернова булочка
томатний соус за смаком
зелений салт за смаком
1 куряча грудка
Приготування:
1. Розрізаємо булочку навпіл. Нижню частину змащуємо вершковим сиром і томатним соусом. Кладемо шматок курячої грудки, лист салату, відрізаний гурток помідора.
2. Верхню частину булочки змащуємо вершковим сиром і гірчицею. Кладемо зверху. Подаємо теплим.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляного гратена з хріном і пармезаном.