Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 5

Інгредієнти:

200 г вершкового масла

Популярні новини зараз

ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

З червня українці отримають нову допомогу: треба поквапитись з оформленням

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Показати ще

100 г цукру

2 яйця

300 г борошна

щіпка соди

200 г цукрової пудри

Приготування:

1. Збиваємо м'яке вершкове масло з цукром до стану однорідності, всипаючи цукор порціями.

2. Додаємо одне яйце і щіпку соди, продовжуємо збивати.

3. Далі всипаємо просіяне борошно і вимішуємо пластичне тісто.

4. Кладемо тісто в пакет і прибираємо в холодильник на 15-20 хвилин.

5. Розкачуємо тісто на присипаній борошном поверхні, вирізаємо бажані форми, викладаємо на деко і вистилаємо папером для випічки.

6. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо печиво протягом 20-30 хвилин.

7. Білок відокремлюємо від жовтка, збиваємо білок віночком або вилкою при появі перших бульбашок, всипаємо порціями цукрову пудру до отримання щільної білої глазурі.

8. Коли печиво охолоне, покриваємо його глазур'ю.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного морквяного супу з коріандром.