Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 5

Інгредієнти:

200 г вершкового масла

Популярні новини зараз

Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа

Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця

Показати ще

100 г цукру

2 яйця

300 г борошна

щіпка соди

200 г цукрової пудри

Приготування:

1. Збиваємо м'яке вершкове масло з цукром до стану однорідності, всипаючи цукор порціями.

2. Додаємо одне яйце і щіпку соди, продовжуємо збивати.

3. Далі всипаємо просіяне борошно і вимішуємо пластичне тісто.

4. Кладемо тісто в пакет і прибираємо в холодильник на 15-20 хвилин.

5. Розкачуємо тісто на присипаній борошном поверхні, вирізаємо бажані форми, викладаємо на деко і вистилаємо папером для випічки.

6. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо печиво протягом 20-30 хвилин.

7. Білок відокремлюємо від жовтка, збиваємо білок віночком або вилкою при появі перших бульбашок, всипаємо порціями цукрову пудру до отримання щільної білої глазурі.

8. Коли печиво охолоне, покриваємо його глазур'ю.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного морквяного супу з коріандром.