Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
600 г яловичого філе
Військову підготовку у школах та вишах скасують: молоді підготували нову альтернативу
Мізер, але хоч щось: українцям оформлюють до 700 гривень допомоги
Навіть інвалідність не зупинить: непридатним українцям автоматично припишуть статус "придатних"
Мобілізації можна не боятися: в Україні знімуть з військового обліку чотири категорії чоловіків
100 мл легкого соєвого соусу
200 г рисової локшини
1 червоний перець чилі
60 г коріандру
50 г м'яти
¼ англійського огірка
1 лайм
Приготування:
1. 4 стейка маринуємо в 50 мл соєвого соусу протягом 10 хвилин.
2. Варимо рисову локшину, сушимо і охолоджуємо її.
3. Змішуємо з рештою соєвого соуса, дрібно нарізаним чилі, коріандром і м'ятою.
4. Чверть огірка нарізаємо на тонкі смужки і змішуємо з локшиною і нарізаною цибулею.
5. Розігріваємо сковороду і обсмажуємо стейки по 3 хвилини з кожного боку.
6. Тепер накладаємо салат з локшиною в 4 тарілки, а зверху кладемо м'ясо. Подаємо з часточками лайма.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт манника з мигдалем.