Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 г дріжджового листкового тіста
Українці, готуйтесь і не чекайте до ночі: коли точно вимкнуть світло і як не залишитися без зарядки та чаю
В окріп або холодну воду: як правильно варити пельмені та макарони насправді
В українців перевірять житло – прийдуть додому
Світло вимикають, а платіжка не зменшується: чому неможливо зекономити під час відключень
125 г родзинок
50 г горіхів
1 ч. л. меленої кориці
50 г цукру
2 ст. л. лимонного соку
150 г цукрової пудри
Приготування:
1. Тісто розгортаємо в пласт розміром 15х20 см.
2. Родзинки промиваємо в гарячій воді, сушимо і змішуємо з меленими горіхами, корицею і цукром. Посипаємо тісто.
3. Далі скачуємо тісто в рулон і нарізаємо мокрим ножем на шматочки.
4. Викладаємо булочки на деко і даємо постояти приблизно 1,5-2 години.
5. Розігріваємо духовку до 200 градусів, випікаємо протягом 15 хвилин до золотистого кольору.
6. Цукрову пудру змішуємо з лимонним соком. Змащуємо булочки і даємо охолонути.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт майонезного песто.