Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 г дріжджового листкового тіста
Заберуть житло навіть з документами: українцям скасовують право власності – причини
Україну охопив спалах небезпечної хвороби: лише у столиці – понад 150 заражених
Українці отримують нові суми у платіжках: нарахують навіть тим хто не користується
Пенсія без стажу: кому платитимуть 8 тисяч гривень щомісяця
125 г родзинок
50 г горіхів
1 ч. л. меленої кориці
50 г цукру
2 ст. л. лимонного соку
150 г цукрової пудри
Приготування:
1. Тісто розгортаємо в пласт розміром 15х20 см.
2. Родзинки промиваємо в гарячій воді, сушимо і змішуємо з меленими горіхами, корицею і цукром. Посипаємо тісто.
3. Далі скачуємо тісто в рулон і нарізаємо мокрим ножем на шматочки.
4. Викладаємо булочки на деко і даємо постояти приблизно 1,5-2 години.
5. Розігріваємо духовку до 200 градусів, випікаємо протягом 15 хвилин до золотистого кольору.
6. Цукрову пудру змішуємо з лимонним соком. Змащуємо булочки і даємо охолонути.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт майонезного песто.