Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
3 курячих філе
Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
Можуть мобілізувати з інвалідністю: коли ТЦК не зробить вийнятків
Мобілізації можна не боятися: в Україні знімуть з військового обліку чотири категорії чоловіків
Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи
1 ст. л. пшеничного борошна
1 куряче яйце
3 зубчики часнику
1 ст. л. майонезу
каррі за смаком
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Змішуємо разом яйце, борошно і майонез.
2. Додаємо 3 зубчики часнику.
3. Приправляємо сіллю і перцем.
4. Відбите і нарізане куряче філе занурюємо в готову суміш, далі підсмажуємо на розігрітій сковороді з кожного боку за 4-5 хвилин на середньому вогні.
5. Подавати таку курочку найкраще з картоплею.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт омлету з пряними травами.