Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 морква
Водії, готуйтеся: з 12 жовтня всі пасажири повинні виходити з авто
Не пускайте без потреби: коли контролери не мають права заходити у квартиру
"Навіть не дивіться": у ТЦК застерегли українців від роликів з бусифікацією
Пенсіонери отримають нову грошову допомогу: кому, коли та скільки виплатять
500 г курячого філе
1 головка цибулі
2 ст. л. томатної пасти
2 ст. л. борошна
приправи і лавровий лист за смаком
1,5 склянки води
сіль за смаком
сушений кріп за смаком
Приготування:
1. Ретельно промиваємо філе. Нарізаємо на кубики товщиною приблизно 1 см
2. Нарізаємо Тонкими кільцями цибулю, моркву - соломкою.
3. На розігрітій з маслом сковороді обсмажуємо м'ясо, зверху кладемо овочі. Коли всі інгредієнти підсмажаться, додаємо воду і борошно, ретельно перемішуємо.
4. Потім додаємо приправи і томатну пасту. Тушкуємо все близько 20 хвилин. Готову страву посипаємо зеленню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запеченої картоплі з рибним соусом.