Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 морква

Популярні новини зараз

Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС

Влаштувався на роботу — забудь про ТЦК: юрист роз’яснив несподівану норму для призовників

Мобілізації можна не боятися: в Україні знімуть з військового обліку чотири категорії чоловіків

Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи

Показати ще

500 г курячого філе

1 головка цибулі

2 ст. л. томатної пасти

2 ст. л. борошна

приправи і лавровий лист за смаком

1,5 склянки води

сіль за смаком

сушений кріп за смаком

Приготування:

1. Ретельно промиваємо філе. Нарізаємо на кубики товщиною приблизно 1 см

2. Нарізаємо Тонкими кільцями цибулю, моркву - соломкою.

3. На розігрітій з маслом сковороді обсмажуємо м'ясо, зверху кладемо овочі. Коли всі інгредієнти підсмажаться, додаємо воду і борошно, ретельно перемішуємо.

4. Потім додаємо приправи і томатну пасту. Тушкуємо все близько 20 хвилин. Готову страву посипаємо зеленню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запеченої картоплі з рибним соусом.