Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
2 ст. л. цукру
Газу не вистачає: початок опалювального сезону відкладається
Терміново перевіряйте "Дію": ТЦК почали розсилати нові штрафи українцям
У школах та дитсадках з'являться нові уроки: чого навчатимуть та до якого віку
Без “Петровичів” і “Іванівн”: українські школи переходять на нові правила спілкування
1 ч. л. меленої кориці
ваніль на кінчику ножа
1 ст. л. манної крупи
400 г яблук
200 г листкового тіста
1 ст. л. тертої лимонної цедри
Приготування:
1. Очищаємо яблука від шкірки і нарізаємо на пелюстки, змішуємо з цукром, корицею, цедрою лимона і ваніллю.
2. Залишаємо яблука трохи постояти, щоб вони пустили сік. Зливаємо сік.
3. Тісто розкочуємо тонким шаром в прямокутник.
4. Начинку рівним шаром викладаємо на розкатаний пласт тіста, посипаємо манкою. Далі скручуємо рулетик, краї защипуємо щоб сік не витікав.
5. Одержаний рулет змащуємо яйцем, збитим з цукром.
6. Розігріваємо духовку до 175 градусів, випікаємо рулет 35-40 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гарячого кокосового какао.