Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г яловичини
Відстрочка не допоможе: ТЦК можуть відправити на ВЛК навіть з "бронею" - кого це торкнеться
У "Резерв+" з'явилась "мітка ухилянта": як виправити свої взаємовідносини з ТЦК
Гроші прийдуть окремо від пенсії: українці можуть отримати допомогу, про яку мало хто знає - інструкція
ТЦК буде безпощадним до цих жінок: кому загрожують штрафи на рівні з чоловіками
300 г китайської капусти
400 г сухариків
1 головка цибулі
майонез за смаком
1 пучок зелені
3 яйця
Приготування:
1. Дрібно нарізаємо китайську капусту. Нарізаємо на дрібні кубики відварне м'ясо і яйця. Нарізаємо цибулю.
2. Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо майонезом і даємо сухарикам просочитися протягом 20 хвилин. Після цього можна подавати.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного торта-суфле з сиром.