Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г яловичини

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

300 г китайської капусти

400 г сухариків

1 головка цибулі

майонез за смаком

1 пучок зелені

3 яйця

Приготування:

1. Дрібно нарізаємо китайську капусту. Нарізаємо на дрібні кубики відварне м'ясо і яйця. Нарізаємо цибулю.

2. Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо майонезом і даємо сухарикам просочитися протягом 20 хвилин. Після цього можна подавати.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного торта-суфле з сиром.