Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г яловичини
Боржників більше не питатимуть: податкові борги спишуть автоматично
Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам
ТЦК дісталися і жінок: хто опиниться у списках штрафників
ТЦК масово мобілізують пенсіонерів у жовтні: кому варто готуватись
300 г китайської капусти
400 г сухариків
1 головка цибулі
майонез за смаком
1 пучок зелені
3 яйця
Приготування:
1. Дрібно нарізаємо китайську капусту. Нарізаємо на дрібні кубики відварне м'ясо і яйця. Нарізаємо цибулю.
2. Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо майонезом і даємо сухарикам просочитися протягом 20 хвилин. Після цього можна подавати.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного торта-суфле з сиром.