Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г яловичини
Популярні новини зараз
Показати ще
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
300 г китайської капусти
400 г сухариків
1 головка цибулі
майонез за смаком
1 пучок зелені
3 яйця
Приготування:
1. Дрібно нарізаємо китайську капусту. Нарізаємо на дрібні кубики відварне м'ясо і яйця. Нарізаємо цибулю.
2. Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо майонезом і даємо сухарикам просочитися протягом 20 хвилин. Після цього можна подавати.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного торта-суфле з сиром.