Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г яловичини
Популярні новини зараз
Показати ще
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
300 г китайської капусти
400 г сухариків
1 головка цибулі
майонез за смаком
1 пучок зелені
3 яйця
Приготування:
1. Дрібно нарізаємо китайську капусту. Нарізаємо на дрібні кубики відварне м'ясо і яйця. Нарізаємо цибулю.
2. Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо майонезом і даємо сухарикам просочитися протягом 20 хвилин. Після цього можна подавати.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного торта-суфле з сиром.