Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г яловичини

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні, 21 травня: відчай скорпіонів та провокації левів – прогноз для всіх знаків Зодіаку

Навіть ТЦК не зацікавить: які хвороби звільняють від мобілізації

Пенсіонерам виплатять 3000 гривень: хто зможе отримати грошову допомогу

Дорого і принизливо: експерти назвали, скільки збитків завдають державі ТЦК

Показати ще

300 г китайської капусти

400 г сухариків

1 головка цибулі

майонез за смаком

1 пучок зелені

3 яйця

Приготування:

1. Дрібно нарізаємо китайську капусту. Нарізаємо на дрібні кубики відварне м'ясо і яйця. Нарізаємо цибулю.

2. Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо майонезом і даємо сухарикам просочитися протягом 20 хвилин. Після цього можна подавати.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного торта-суфле з сиром.