Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 12
Інгредієнти:
250 г дріжджового листкового тіста
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
3 ст. л. цукру
2 яблука
цукрова пудра за смаком
Приготвление:
1. Розрізаємо яблука на четвертинки, вирізаємо насіння, нарізаємо тонкими часточками.
2. Наливаємо в каструлю 200 мл води, доводимо до кипіння. Додаємо цукор.
3. Часточки яблук кладемо в окріп. Варимо близько 2-3 хвилин, потім зливаємо воду.
4. Тісто розгортаємо і нарізаємо на смужки 3 см в ширину і 25-30 см в довжину.
5. На смужку тіста кладемо 5 часточок яблука, злегка навхлест.
6. Акуратно загортаємо смужку у трубочку.
7. Нижні краї тіста підвертаємо всередину.
8. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо слойки приблизно 30 хвилин.
9. Коли слойки охолонуть, посипаємо цукровою пудрою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт омлету з пряними травами.