Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
500 г курячих крил
Боржників більше не питатимуть: податкові борги спишуть автоматично
Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки
Лист-пастка від ТЦК: повістки тепер приходять так, що відкрутитись буде неможливо
Покарання будуть жорсткими: українців зобов'язали замовляти послуги для лічильників на воду
100 г томатної пасти
3 ст. л. кетчупу
3 зубчики часнику
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Крильця промиваємо і маринуємо на 3 години. Готуємо маринад з томатної пасти, кетчупа, подрібненого часнику, солі і перцю.
2. Змащуємо деко олією і викладаємо на нього крильця. Запікаємо в розігрітій духовці до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки з баклажанами по-китайськи.