Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
500 г курячих крил
Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
"Бусифікація" стане підставою для звільнення зі служби: про що варто знати
Українцям необхідно встановити прилад за 23 тис. грн: у "Нафтогазі" терміново звернулися до споживачів
Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
100 г томатної пасти
3 ст. л. кетчупу
3 зубчики часнику
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Крильця промиваємо і маринуємо на 3 години. Готуємо маринад з томатної пасти, кетчупа, подрібненого часнику, солі і перцю.
2. Змащуємо деко олією і викладаємо на нього крильця. Запікаємо в розігрітій духовці до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки з баклажанами по-китайськи.