Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
500 г курячих крил
Популярні новини зараз
Показати ще
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
100 г томатної пасти
3 ст. л. кетчупу
3 зубчики часнику
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Крильця промиваємо і маринуємо на 3 години. Готуємо маринад з томатної пасти, кетчупа, подрібненого часнику, солі і перцю.
2. Змащуємо деко олією і викладаємо на нього крильця. Запікаємо в розігрітій духовці до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки з баклажанами по-китайськи.