Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
500 г курячих крил
Додатковий платіж комуналку – українці знайдуть ще одну платіжку
Українцям пояснили, що буде у разі дефіциту газу: кому відключать насамперед
В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть
Життя без графіків: в яких областях не вимикатимуть світло та чому
100 г томатної пасти
3 ст. л. кетчупу
3 зубчики часнику
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Крильця промиваємо і маринуємо на 3 години. Готуємо маринад з томатної пасти, кетчупа, подрібненого часнику, солі і перцю.
2. Змащуємо деко олією і викладаємо на нього крильця. Запікаємо в розігрітій духовці до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки з баклажанами по-китайськи.