Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 5
Інгредієнти:
5 шт. картоплі
"Бусифікація" стане підставою для звільнення зі служби: про що варто знати
Влаштувався на роботу — забудь про ТЦК: юрист роз’яснив несподівану норму для призовників
Навіть інвалідність не зупинить: непридатним українцям автоматично припишуть статус "придатних"
Мобілізації можна не боятися: в Україні знімуть з військового обліку чотири категорії чоловіків
100 г грибів
кріп за смаком
перець і сіль за смаком
2 ч. л. рослинного масла
Приготування:
1. Для грибної начинки дрібно нарізаємо гриби, додаємо подрібнений кріп, злегка солимо і перчимо.
2. Картоплю очищаємо, в кожній робимо глибокі надрізи.
3. У картоплю акуратно вкладаємо начинку.
4. Далі викладаємо картоплю на деко і злегка поливаємо олією.
5. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Накриваємо картоплю фольгою й запікаємо протягом 30 хвилин.
6. Після знімаємо фольгу і трохи даємо піджаритися.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного торта-суфле з сиром.