Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 г рису

Популярні новини зараз

Українці, готуйтесь і не чекайте до ночі: коли точно вимкнуть світло і як не залишитися без зарядки та чаю

В окріп або холодну воду: як правильно варити пельмені та макарони насправді

Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків

Пенсію можна законно збільшити: про який трюк не розповідають пенсіонерам

Показати ще

4 ст. л. цукру

2 яйця

100 мл кунжутного масла

20 г кунжутного насіння

50 г кураги

Приготування:

1. Змішуємо яйце і цукор. З цієї суміші готуємо бовтанку на кунжутній олії.

2. Змішуємо варений рис з яйцем і дрібно нарізаною курагою. Ліпимо кульки, опускаємо їх у кунжутне насіння і обсмажуємо на кунжутній олії.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ідеальної рибної запіканки всього за 30 хвилин.