Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 г рису
Перевірятимуть усіх - і людей, і автомобілі: СБУ розгорнула масштабні перевірки
Гороскоп на сьогодні, 12 червня: хто стане жертвою підступності та обману а у кого зруйнуються фінансові плани
Навіть родичів змусять платити: українцям доведеться повернути державі пільги на оплату комуналки
Мізер, але хоч щось: українцям оформлюють до 700 гривень допомоги
4 ст. л. цукру
2 яйця
100 мл кунжутного масла
20 г кунжутного насіння
50 г кураги
Приготування:
1. Змішуємо яйце і цукор. З цієї суміші готуємо бовтанку на кунжутній олії.
2. Змішуємо варений рис з яйцем і дрібно нарізаною курагою. Ліпимо кульки, опускаємо їх у кунжутне насіння і обсмажуємо на кунжутній олії.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ідеальної рибної запіканки всього за 30 хвилин.