Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 г рису

Популярні новини зараз

Кінець "бусифікації"? Що зміниться в мобілізації

Мобілізація в Україні набирає обертів: кого ТЦК планують призвати у вересні

Частині пенсіонерів не зарахують ціле десятиліття стажу: про що варто знати

Перекази з картки на картку обмежать: ліміти змінено – залежить від часу доби

Показати ще

4 ст. л. цукру

2 яйця

100 мл кунжутного масла

20 г кунжутного насіння

50 г кураги

Приготування:

1. Змішуємо яйце і цукор. З цієї суміші готуємо бовтанку на кунжутній олії.

2. Змішуємо варений рис з яйцем і дрібно нарізаною курагою. Ліпимо кульки, опускаємо їх у кунжутне насіння і обсмажуємо на кунжутній олії.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ідеальної рибної запіканки всього за 30 хвилин.