Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 г рису
Українці, готуйтесь і не чекайте до ночі: коли точно вимкнуть світло і як не залишитися без зарядки та чаю
В окріп або холодну воду: як правильно варити пельмені та макарони насправді
Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків
Пенсію можна законно збільшити: про який трюк не розповідають пенсіонерам
4 ст. л. цукру
2 яйця
100 мл кунжутного масла
20 г кунжутного насіння
50 г кураги
Приготування:
1. Змішуємо яйце і цукор. З цієї суміші готуємо бовтанку на кунжутній олії.
2. Змішуємо варений рис з яйцем і дрібно нарізаною курагою. Ліпимо кульки, опускаємо їх у кунжутне насіння і обсмажуємо на кунжутній олії.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ідеальної рибної запіканки всього за 30 хвилин.