Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

масло

140 г цвітної капусти

1 яєчний білок

Популярні новини зараз

Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

50 г мигдалю

40 г гречаного борошна

½ ч. л. морської солі

½ ч. л. чорного перцю

¼ ч. л. соди

1 середня кулька моцарелли

2 жмені свіжих помідорів

пластівці чилі (за бажанням)

маленький свіжий базилік

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 170 градусів. Застеляємо деко пергаментом і злегка змащуємо маслом.

2. Ріжемо цвітну капусту на шматочки розміром з рис, використовуючи ручну тертку або кухонний комбайн.

3. Поміщаємо всі інгредієнти для основи піци в миску і добре перемішуємо ложкою або додаємо до кухонного комбайну і змішуємо, щоб сформувати липке тісто.

4. Використовуючи задню частину ложки, викладаємо тісто на жирний пергамент на підносі, сформувавши його в коло шириною 30 см.

5. Випікаємо в духовці близько п'яти хвилин, потім перевертаємо його і ставимо в духовку ще на дві хвилини.

6. Натираємо кульку моцарелли на дрібні шматочки і кладемо на піцу.

7. Нарізаємо помідори на шматочки 1 см. При необхідності додаємо пластівці чилі.

8. Випікаємо піцу протягом 10-15 хвилин до тих пір, поки моцарелла не розтане.

9. Посипаємо базиліком перед тим, як подавати.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт дієтичної картоплі фрі.