Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 картоплі
Популярні новини зараз
Показати ще
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
2 яєчних білка
2 ч. л. оливкової олії
сіль і розмарин за смаком
Приготування:
1. Очищаємо і нарізаємо картоплю брусочками.
2. Злегка збиваємо білок і опускаємо в нього картоплю.
3. На сухе деко, злегка змащене оливковою олією викладаємо картоплю, зверху злегка солимо і посипаємо розмарином.
4. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо картоплю протягом 25-40 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісного імбирного печива.