Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 картоплі
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
Депутати пропонують зрівняти всіх пенсіонерів, - Катерина Котенкова про нові ініціативи влади
Не красти хоча б на третину та прибрати "мертві душі": експерт пояснив, як не підвищувати тарифи у Києві
Що буде із землею та квартирами громадян за новим законом: критики та юристи хапаються за голову
2 яєчних білка
2 ч. л. оливкової олії
сіль і розмарин за смаком
Приготування:
1. Очищаємо і нарізаємо картоплю брусочками.
2. Злегка збиваємо білок і опускаємо в нього картоплю.
3. На сухе деко, злегка змащене оливковою олією викладаємо картоплю, зверху злегка солимо і посипаємо розмарином.
4. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо картоплю протягом 25-40 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісного імбирного печива.