Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 картоплі

Популярні новини зараз

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

2 яєчних білка

2 ч. л. оливкової олії

сіль і розмарин за смаком

Приготування:

1. Очищаємо і нарізаємо картоплю брусочками.

2. Злегка збиваємо білок і опускаємо в нього картоплю.

3. На сухе деко, злегка змащене оливковою олією викладаємо картоплю, зверху злегка солимо і посипаємо розмарином.

4. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо картоплю протягом 25-40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісного імбирного печива.