Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 картоплі

Популярні новини зараз

Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення

Депутати пропонують зрівняти всіх пенсіонерів, - Катерина Котенкова про нові ініціативи влади

Не красти хоча б на третину та прибрати "мертві душі": експерт пояснив, як не підвищувати тарифи у Києві

Що буде із землею та квартирами громадян за новим законом: критики та юристи хапаються за голову

Показати ще

2 яєчних білка

2 ч. л. оливкової олії

сіль і розмарин за смаком

Приготування:

1. Очищаємо і нарізаємо картоплю брусочками.

2. Злегка збиваємо білок і опускаємо в нього картоплю.

3. На сухе деко, злегка змащене оливковою олією викладаємо картоплю, зверху злегка солимо і посипаємо розмарином.

4. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо картоплю протягом 25-40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісного імбирного печива.