Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

60 г вершкового масла

Популярні новини зараз

Ваша пенсія може бути значно вищою: як змусити ПФУ доплачувати 1300 грн щомісяця

Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи

Повістки посиплються прямо в SMS: звідки українцям чекати несподіванок окрім ТЦК

Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей

Показати ще

500 г сиру

135 г печива

200 г схара

5 ст. л. вершків

30 г кукурудзяного борошна

4 яйця

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 100 градусів. На деко ставимо форму зі зйомним дном.

2. Змішуємо розтоплене масло і подрібнене печиво. Вдавлюємо в дно форми, щоб вийшов гладкий рівний шар.

3. Кладемо м'який сир в миску, додаємо цукор, вершки і кукурзную борошно. Перемішуємо, потім додаємо яйця і збиваємо до однорідності.

4. Виливаємо суміш поверх печива. Поверхню згладжуємо ложкою.

5. Випікаємо чізкейк протягом 1,5 годин, до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного киселя.