Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

225 г борошна

Популярні новини зараз

У школах та дитсадках з'являться нові уроки: чого навчатимуть та до якого віку

Пенсіонери отримають нову грошову допомогу: кому, коли та скільки виплатять

Соцвиплати перетворяться на борг: кого змусять повернути гроші

"Бабине літо" повертається? Коли в Україні знову потеплішає, прогноз погоди на жовтень

Показати ще

25 г какао-порошку

сіль на кінчику ножа

250 г вершкового масла

250 г цукру

4 яйця

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до 170 градусів. Дві круглі форми для випічки змащуємо маслом. Вистилаємо їх пергаментом. Просіваємо борошно, какао-порошок і сіль, а потім відставляємо в сторону.

2. Змішуємо разом цукор і масло до легкої консистенції у міксері. Перемикаємо на низьку швидкість і повільно додаємо яйця. Тепер висипаємо в суміш борошно і какао-порошок. Ретельно перемішуємо.

3. Суміш поділяємо між двома формами для випічки, вирівнюємо верхівки. Випікаємо в духовці 25 хвилин. Охолоджуємо 10 хвилин, потім виймаємо їх з форми.

4. Для глазурі 200 г цукрової пудри, 2 ст. л. какао-порошку просіваємо в миску, збиваємо 100 г вершкового масла, щоб вийшов легкий повітряний крем. Тепер скріплюємо два шматки тіста кремом. 2 ст. л. какао-порошку висипаємо в залишки крему, додаємо 1 ч. л. молока. Наносимо на верх торта, прикрашаємо горіхами та шоколадом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного киселя.