Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 10
Інгредієнти:
225 г борошна
Податкова буде безсильна: за які перекази не потрібно сплачувати податки - легальні лазівки
Можуть мобілізувати з інвалідністю: коли ТЦК не зробить вийнятків
Двом категоріям українців не перерахують пенсію: хто та чому залишиться без надбавки
Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
25 г какао-порошку
сіль на кінчику ножа
250 г вершкового масла
250 г цукру
4 яйця
Приготування:
1. Нагріваємо духовку до 170 градусів. Дві круглі форми для випічки змащуємо маслом. Вистилаємо їх пергаментом. Просіваємо борошно, какао-порошок і сіль, а потім відставляємо в сторону.
2. Змішуємо разом цукор і масло до легкої консистенції у міксері. Перемикаємо на низьку швидкість і повільно додаємо яйця. Тепер висипаємо в суміш борошно і какао-порошок. Ретельно перемішуємо.
3. Суміш поділяємо між двома формами для випічки, вирівнюємо верхівки. Випікаємо в духовці 25 хвилин. Охолоджуємо 10 хвилин, потім виймаємо їх з форми.
4. Для глазурі 200 г цукрової пудри, 2 ст. л. какао-порошку просіваємо в миску, збиваємо 100 г вершкового масла, щоб вийшов легкий повітряний крем. Тепер скріплюємо два шматки тіста кремом. 2 ст. л. какао-порошку висипаємо в залишки крему, додаємо 1 ч. л. молока. Наносимо на верх торта, прикрашаємо горіхами та шоколадом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного киселя.