Час приготування: менше 30 хвилин
Час підготовки: 20 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
2 стейки з лосося
Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки
Росіяни готують найпотужніші удари по Україні
Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму
Лист-пастка від ТЦК: повістки тепер приходять так, що відкрутитись буде неможливо
4 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. меду
1 ч. л. гірчиці
1 ч. л. оливкової олії
2 ст. л. кунжуту
1 ч. л. лимонного соку
білий перець за смаком
Приготування:
1. У чашці ретельно змішуємо соєвий соус, мед, гірчицю, олію і лимонний сік.
2. Стейки викладаємо у форму для запікання, поливаємо маринадом, посипаємо кунжутом і перцем і ставимо в холодильник на 20-30 хвилин.
3. Випікаємо рибу протягом 12-16 хвилин в духовці, попередньо розігрітій до 180 градусів. Подаємо з будь-яким гарніром.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт горбуші, запеченої у фользі.