Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
150 мл води
Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців
Моментально та без попередження: що загрожує абонентам Vodafone
Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК
Чоловікам після 50 приготуватися: кого мобілізують уже з червня
7 ст. л. рослинного масла
3 ст. л. меду
10 г цукру
470 г борошна
10 г соди
½ ст. л. солі
1,5 ч. л. кориці
1 ч. л. меленої гвоздики
½ ч. л. запашного чорного перцю
3 г ваніліну
Приготування:
1. Масло, воду, мед, цукор, тертий імбир, сіль, соду, ванілін і спеції збиваємо разом в блендері до однорідної консистенції.
2. Далі переливаємо суміш у глибоку чашу і поступово додаємо борошно. Вимішуємо тісто, щоб не липло до рук.
3. Розкачуємо тісто товщиною 0,5 см, вирізаємо формочками, які вам подобаються.
4. Деко вистилаємо пергаментом, викладаємо на нього печиво.
5. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо печиво протягом 12-15 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату "Мімоза" з яблуками і сиром.