Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
280 г шпинату
Енергетичний колапс: експерт закликав готуватися, щоб пережити зиму
ПФУ змінив правила виплат: як тепер перевірятимуть пенсіонерів
Пенсіонерів масово штрафують: можуть забрати половину пенсії
Вчителів змушують платити свої гроші: освітяни обурилися поборами
4 ст. л. оливкової олії
1 зубчик часнику
1 лимон
Приготування:
1. Розігріваємо оливкову олію у великій сковороді і додаємо дрібно нарізаний часник. Знімаємо з вогню і додаємо промитий шпинат. Накриваємо кришкою і ставимо на середній вогонь на 6 хвилин.
2. Солимо і перчимо за смаком. Кладемо в тарілку і подаємо теплим з лимонним соком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шарувань з сиром і бананом.