Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
280 г шпинату
Гороскоп на тиждень 9-15 червня для всіх знаків Зодіаку: активність Близнюків, помилки Дів та можливості Водоліїв
Бойові підрозділи, але з нюансом: куди мобілізують після 50 років
Влаштувався на роботу — забудь про ТЦК: юрист роз’яснив несподівану норму для призовників
Хворі стають здоровими: українцям масово анулюють діагнози - ВЛК закінчується повістками
4 ст. л. оливкової олії
1 зубчик часнику
1 лимон
Приготування:
1. Розігріваємо оливкову олію у великій сковороді і додаємо дрібно нарізаний часник. Знімаємо з вогню і додаємо промитий шпинат. Накриваємо кришкою і ставимо на середній вогонь на 6 хвилин.
2. Солимо і перчимо за смаком. Кладемо в тарілку і подаємо теплим з лимонним соком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шарувань з сиром і бананом.