Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
230 г тіста для піци
ПриватБанк звернувся з попередженням до власників карток: кого терміново чекають у відділенні
ТЦК не матиме претензій: кому з українців дозволять оформити відстрочку з-за кордону
Ухилянтів виженуть із засідки: стартують масові перевірки
"Мінімалка" до 20 тисяч грн: українцям хочуть майже вдвічі підняти оклади
1 ст. л. води
1 яєчний білок
1,5 ст. л. маку
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 230 градусів.
2. Розкачуємо тісто на присипаній борошном поверхні в прямокутник 15х45 см. Нарізаємо смужками поперек приблизно за 2-2,5 см. Викладаємо на змащене олією деко.
3. У мисці злегка збиваємо з невеликою кількістю води. Змащуємо зверху пензликом тісто. Посипаємо маком і випікаємо 10-15 хвилин до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт густого гуляшу з картоплею.