Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

230 г тіста для піци

Популярні новини зараз

"Такого, як зараз, ми ще не бачили": у ЗСУ забили на сполох через ситуацію на фронті

В Україні вводять колективну відповідальність: єдине житло відберуть через борги родичів

Правила нарахування "комуналки" зміняться: українці самі визначатимуть суми у квитанціях

Навіть комуналку сплатити не зможете: Нацбанк посилив правила грошових переказів

Показати ще

1 ст. л. води

1 яєчний білок

1,5 ст. л. маку

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 230 градусів.

2. Розкачуємо тісто на присипаній борошном поверхні в прямокутник 15х45 см. Нарізаємо смужками поперек приблизно за 2-2,5 см. Викладаємо на змащене олією деко.

3. У мисці злегка збиваємо з невеликою кількістю води. Змащуємо зверху пензликом тісто. Посипаємо маком і випікаємо 10-15 хвилин до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт густого гуляшу з картоплею.