Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

230 г тіста для піци

Популярні новини зараз

ТЦК записують в ухилянти і подають у розшук чоловіків з відстрочкою: несподівана причина

"Ніколи не потраплять на передову": чому працівники ТЦК не підлягають мобілізації

Гороскоп на сьогодні, 23 травня: що готує день усім знакам Зодіаку – сюрпризи, випробування і неприємні відкриття

Нові критерії мобілізації: ТЦК оновлює списки призовників - під загрозою три категорії

Показати ще

1 ст. л. води

1 яєчний білок

1,5 ст. л. маку

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 230 градусів.

2. Розкачуємо тісто на присипаній борошном поверхні в прямокутник 15х45 см. Нарізаємо смужками поперек приблизно за 2-2,5 см. Викладаємо на змащене олією деко.

3. У мисці злегка збиваємо з невеликою кількістю води. Змащуємо зверху пензликом тісто. Посипаємо маком і випікаємо 10-15 хвилин до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт густого гуляшу з картоплею.