Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

30 г салатних листків

Популярні новини зараз

Запасайтеся павербанками, ліхтариками та робіть запас їжі: українців попередили

Уроки стають коротшими, перерви – довшими: що зміниться у школах з 2025 року

Кожні кілька днів: експерт попередив про нову тактику масованих атак

Виплачують лише частину грошей: ПФУ занижує українцям пенсії – з чим це пов'язано

Показати ще

2 шматочки хліба для тостів

80 г сиру чеддер

40 г індички

5 мл оливкової олії

1 яйце

Приготування:

1. Один шматок хліба змащуємо вершковим маслом.

2. Зверху викладаємо шматочок сиру. Потім тонко нарізану печену індичку.

3. Знову кладемо сир. Потім накриваємо другим шматком хліба і зверху сир.

4. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо 5-7 хвилин до готовності.

5. У той же час смажимо яєчню. Поруч викладаємо салат, политий оливковою олією.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гарбузового салату.