Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 3
Інгредієнти:
500 г гарбуза
Нова система навчання: учням додали ще один рік у школі
Зимові канікули і відключення світла: скільки будуть відпочивати виші
Соцвиплати перетворяться на борг: кого змусять повернути гроші
Деяким українцям уріжуть пенсії з 1 січня: кому зменшать виплати
100 г волоських горіхів
1 лимон
1 апельсин
3 ст. л. меду
Приготування:
1. Натираємо м'якоть гарбуза на дуже великій тертці. Очищаємо лимон і апельсин від шкірки і вичавлюємо сік.
2. Подрібнюємо ножем горіхи.
3. Змішуємо гарбуз, цедру і горіхи.
4. При подачі поливаємо салат медом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт справжньою пахлави.