Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 3
Інгредієнти:
500 г гарбуза
Популярні новини зараз
Показати ще
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
100 г волоських горіхів
1 лимон
1 апельсин
3 ст. л. меду
Приготування:
1. Натираємо м'якоть гарбуза на дуже великій тертці. Очищаємо лимон і апельсин від шкірки і вичавлюємо сік.
2. Подрібнюємо ножем горіхи.
3. Змішуємо гарбуз, цедру і горіхи.
4. При подачі поливаємо салат медом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт справжньою пахлави.