Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 3
Інгредієнти:
500 г гарбуза
Популярні новини зараз
Показати ще
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
100 г волоських горіхів
1 лимон
1 апельсин
3 ст. л. меду
Приготування:
1. Натираємо м'якоть гарбуза на дуже великій тертці. Очищаємо лимон і апельсин від шкірки і вичавлюємо сік.
2. Подрібнюємо ножем горіхи.
3. Змішуємо гарбуз, цедру і горіхи.
4. При подачі поливаємо салат медом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт справжньою пахлави.