Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

500 г гарбуза

Популярні новини зараз

Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч

Гороскоп на сьогодні, 7 червня: спокуси тельців, сварки терезів і плани водоліїв

Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК

Чоловікам після 50 приготуватися: кого мобілізують уже з червня

Показати ще

100 г волоських горіхів

1 лимон

1 апельсин

3 ст. л. меду

Приготування:

1. Натираємо м'якоть гарбуза на дуже великій тертці. Очищаємо лимон і апельсин від шкірки і вичавлюємо сік.

2. Подрібнюємо ножем горіхи.

3. Змішуємо гарбуз, цедру і горіхи.

4. При подачі поливаємо салат медом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт справжньою пахлави.