Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

500 г гарбуза

Популярні новини зараз

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей

Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня

Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі

Показати ще

100 г волоських горіхів

1 лимон

1 апельсин

3 ст. л. меду

Приготування:

1. Натираємо м'якоть гарбуза на дуже великій тертці. Очищаємо лимон і апельсин від шкірки і вичавлюємо сік.

2. Подрібнюємо ножем горіхи.

3. Змішуємо гарбуз, цедру і горіхи.

4. При подачі поливаємо салат медом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт справжньою пахлави.