Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 3
Інгредієнти:
500 г гарбуза
Кожні кілька днів: експерт попередив про нову тактику масованих атак
Українцям 18-22 років можуть закрити кордон: в Уряді зробили заяву
Перерахунок пенсії: хто отримає на 2 тисячі гривень більше
Проведіть ревізію у гаманцях: Нацбанк виводить з обігу частину монет
100 г волоських горіхів
1 лимон
1 апельсин
3 ст. л. меду
Приготування:
1. Натираємо м'якоть гарбуза на дуже великій тертці. Очищаємо лимон і апельсин від шкірки і вичавлюємо сік.
2. Подрібнюємо ножем горіхи.
3. Змішуємо гарбуз, цедру і горіхи.
4. При подачі поливаємо салат медом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт справжньою пахлави.