Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 г буряків
Гороскоп на сьогодні 20 листопада: успіх на роботі Близнюків, приплив енергії Раків та реалізація планів Козерогів
Українці, готуйтесь і не чекайте до ночі: коли точно вимкнуть світло і як не залишитися без зарядки та чаю
В окріп або холодну воду: як правильно варити пельмені та макарони насправді
Можна не платити: українцям скасували дві комунальні платіжки
300 г моркви
400 г картоплі
200 г солоних огірків
400 г консервированого горошку
200 г квашеної капусти
сіль і перець за смаком
рослинне масло за смаком
Приготування:
1.Буряк, картоплю і моркву варимо не очищеными. Потім охолоджуємо.
2. Огірки нарізаємо кубиками, капусту дрібно нарізаємо.
3. Очищаємо овочі і нарізаємо невеликими кубиками.
4. Змішуємо всі інгредієнти, приправляємо за смаком і заправляємо рослинною олією. При подачі прикрашаємо зеленню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт стейків в винному соусі.