Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 г буряків

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

300 г моркви

400 г картоплі

200 г солоних огірків

400 г консервированого горошку

200 г квашеної капусти

сіль і перець за смаком

рослинне масло за смаком

Приготування:
1.Буряк, картоплю і моркву варимо не очищеными. Потім охолоджуємо.

2. Огірки нарізаємо кубиками, капусту дрібно нарізаємо.

3. Очищаємо овочі і нарізаємо невеликими кубиками.

4. Змішуємо всі інгредієнти, приправляємо за смаком і заправляємо рослинною олією. При подачі прикрашаємо зеленню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт стейків в винному соусі.