Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 г буряків
Популярні новини зараз
Показати ще
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
300 г моркви
400 г картоплі
200 г солоних огірків
400 г консервированого горошку
200 г квашеної капусти
сіль і перець за смаком
рослинне масло за смаком
Приготування:
1.Буряк, картоплю і моркву варимо не очищеными. Потім охолоджуємо.
2. Огірки нарізаємо кубиками, капусту дрібно нарізаємо.
3. Очищаємо овочі і нарізаємо невеликими кубиками.
4. Змішуємо всі інгредієнти, приправляємо за смаком і заправляємо рослинною олією. При подачі прикрашаємо зеленню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт стейків в винному соусі.