Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 г буряків
Популярні новини зараз
Показати ще
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
300 г моркви
400 г картоплі
200 г солоних огірків
400 г консервированого горошку
200 г квашеної капусти
сіль і перець за смаком
рослинне масло за смаком
Приготування:
1.Буряк, картоплю і моркву варимо не очищеными. Потім охолоджуємо.
2. Огірки нарізаємо кубиками, капусту дрібно нарізаємо.
3. Очищаємо овочі і нарізаємо невеликими кубиками.
4. Змішуємо всі інгредієнти, приправляємо за смаком і заправляємо рослинною олією. При подачі прикрашаємо зеленню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт стейків в винному соусі.