Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 г буряків

Популярні новини зараз

Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше

Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе

Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення

Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"

Показати ще

300 г моркви

400 г картоплі

200 г солоних огірків

400 г консервированого горошку

200 г квашеної капусти

сіль і перець за смаком

рослинне масло за смаком

Приготування:
1.Буряк, картоплю і моркву варимо не очищеными. Потім охолоджуємо.

2. Огірки нарізаємо кубиками, капусту дрібно нарізаємо.

3. Очищаємо овочі і нарізаємо невеликими кубиками.

4. Змішуємо всі інгредієнти, приправляємо за смаком і заправляємо рослинною олією. При подачі прикрашаємо зеленню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт стейків в винному соусі.