Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 баклажана
Популярні новини зараз
Показати ще
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
2 кабачка
4 помідора
2 цибулини
4 ст. л. оливкової олії
3 зубчики часнику
свіжий чебрець за смаком
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Нарізаємо кружочками баклажани, цукіні, помідори і цибулю.
2. Викладаємо в форму чергуючи один з одним.
3. Далі поливаємо овочі оливковою олією. Часник подрібнюємо і посипаємо зверху. Приправляємо страву за смаком.
4. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо приблизно 1 годину.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного крем-супу з тостами.