Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 4
Інгредієнти:
300 г борошна
Популярні новини зараз
Показати ще
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
200 г маргарину
½ склянки води
1 ч. л. оцту
100 г джему
20 г цукрової пудри
Приготування:
1. Висипаємо борошно гіркою. У неї додаємо розігрітий маргарин і ретельно розтираємо.
2. Змішуємо разом оцет і воду, додаємо в борошняну суміш і замішуємо тісто. Залишаємо його в холодильнику на 1 годину.
3. Далі розкачуємо тісто в тонкий пласт і нарізаємо трикутниками.
4. Біля основи трикутників поміщаємо джем і звертаємо рулетиками.
5. Рогалики випікаємо в попередньо розігрітій духовці протягом 20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх мюслі з горіхами і какао.